19 Şubat 2016 Cuma

Kore Dizi Uyarlaması Vol:1234575698485498058: Aile İşi


Gün geçmiyor ki bir Kore dizisi daha uyarlanmasın. Caanım ülkemin caanım senaristleri lavabo gibi tıkanmalarının ardından çareyi uyarlama yapmada buluyorlar.  ATV'nin yeni aile komedisi Aile İşi de K-drama uyarlama furyasının örneklerinden biri.Orijinali SBS'in 2006 yapımı 16 bölümlük dizisi "Fake Family Service" olan dizide usta komedi oyuncuları boy göstermekte. İlk bölümünü baştan sona izledim. Beğendim dersem gerçekten beğendiğim dizilere haksızlık olur. Ama olur da tvde hiç bir şey bulamazsanız izleyebilirsiniz yani...
FakeFamilyService.jpg

Söylenecek çok şey yok aslında. Konusunu ATV'nin sitesinden copy+paste yapayım şuracığa. Zaten onlar da orjinali copy+paste yapmış :P


"Ece, zengin bir ailenin en küçük kızıdır. Geçirdiği araba kazasında, ailesinden yedi kişiyi kaybeder. Kazada arabada olmayan ve artık Ece'nin yaşayan tek akrabası olan amcası Sami Bey, kazanın ardında başka gerçekler olduğundan şüphelenmektedir. Olayı aydınlatabilecek tek kişi olan Ece ise kazada hafızasını kaybetmiştir. Amcası, Ece'nin hafızasını geri kazanması için, doktorun önerdiği en tesirli yöntem olan 'sahte aile'yi denemeye karar verir ve Hakan'dan yardım ister. Birbirinden habersiz, birbirinden arıza, birbirinden orijinal, birbirinden 'bela mıknatısı' yedi kişi, bir aile olmak zorundadır artık. Bu ilginç aileyi, kahkaha ve hüzün yüklü durumlar bekler."

Küçük Ece’ye aile aranıyor! 1. bölüm foto galeri

Dizinin en büyük artısı kadrosu. Gerçekten komedi dizi-filmlerinde görmeye alıştığımız ve çok sevdiğimiz oyuncular yer alıyor. Tabi promosyon olarak da Can Bonomo. Evet, evet hani şu Eurovisiona çıkan Can :D Dizinin güzel jenerik müziği de Can Beyden geliyor. Dinlemek için tık tık!


Öyle işte, bu günlük diyeceklerim bu kadar :D Hayat Şarkısı'ndan sonra aynı hafta içinde uyarlama olduğunu öğrendiğim ikinci dizi oldu bu. Eğer Hayat Şarkısı'nın da "Flames of Desire" adlı dizinin uyarlaması olduğunu ilk kez duyduysanız sizi Renkli Tırtıl'ın şu yazısına davet ederim: TIK TIK Her gün yeni bir uyarlama dizi haberi alıyorum.En iyisi bir gün de tüm bu K-dramalardan bozma Türk dizilerini listeleyeyim de siz de kurtulun ben de :D Haydin selametle!!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...